Kitchen Diner Extension and Refurbishment: The Westlands, Newcastle under Lyme

This project involved opening up a small kitchen and dining area to bring more natural light into a new open-plan space. We did this by adding bi-folding doors and skylights into a simple, but effective, lean-to rear extension. The transformation this type of project can make to an older house can be outstanding, and we think the above pictures show why the clients were so pleased with the results.

If you have a home that you think would benefit from more space and light being created through an extension or other alterations please contact us for a no-obligation quote. See “Who are Clarke Construction?” for more details.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s