Extensions: Maer Village

This project involved the construction of an extension to take a new kitchen diner and the creation of a Summer Room. As with all existing buildings and their extensions, it is very important to blend the new work in. We, and the clients, think we successfully achieved this here and have added further character to an already impressive dwelling.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s